طرز تهیه کیک عسل
اگر عاشق طعم شیرین عسل هستید و از کیک هم بدتان نمی آید پس حتماً از خوردن این کیک عسلی خوشمزه لذت خواهید برد.
مواد لازم
- 50 گرم کره
- یک چهارم فنجان شکر
- 2 تخم مرغ زده شده
- یک سوم فنجان عسل
- 3 قاشق سوپخوری آرد
- 1 قاشق سوپخوری آبلیمو
- 2 فنجان پنیر ریکوتا (تهیه شده از شیر گوسفند)
- 2 قاشق سوپخوری نیشکر
دستور پخت
فر را روی دمای 360درجه فارنهایت تنظیم کنید.
کره را داخل ماهی تابه ریخته و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم سپس شکر را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم زمانیکه کره آب شد فورا آن را از روی اجاق بر میداریم.
بقیه مواد را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
کل مواد را داخل ظرف سلیکونی ریخته و بمدت 30 دقیقه داخل فر می گذاریم.
بعد از بیرون آوردن از فر بگذارید کیک سرد شود.
نکته:
میتوانید بعد از سرد شدن کیک روی آن دارچین بریزید.
میتوانید آن را با میوه هایی مانند کیوی و توت فرنگی و یا با بستنی میل کنید.