طرز تهیه پای عسل گردویی

کیک پای عسل گردویی

ایا طرفدار پای عسل گردویی هستید؟ این پای عسل گردویی خوشمزه شاید همون چیزی باشه که دنبالش می گردید.

پس با شهدستان همراه شوید تا طرز تهیه پای عسل گردویی را یاد بگیرید.

مواد لازم

  • 115 گرم کره
  • 1 فنجان شکر
  • 3 عدد تخم مرغ بهم زده شده
  • 0.5 فنجان شربت ذرت
  • 0.5 فنجان عسل
  • 0.5 قاشق سوپخوری وانیل
  • 0.5 قاشق سوپخوری آبلیمو
  • 1 یا 2فنجان گردوی خرد شده
  • مقداری دارچین و جوز
  • 9 اینچ پوسته پای خام

طرز تهیه :

فر را روی دمای 325 درجه فارنهایت تنظیم کنید.

کره را داخل ماهی‌تابه ریخته و آن را روی دمای ملایم اجاق میگذاریم و صبر میکنیم تا کمی قهوه ای شود اما مواظب باشید نسوزد. سپس آن را کنار میگذاریم تا کمی سرد شود.

شکر، تخم مرغها، شربت ذرت و عسل را داخل یک کاسه هم زن ریخته و خوب آنها را به هم میزنیم تا کاملا ترکیب شوند. بعد کره قهوه ای، ابلیمو، وانیل و گردو را به آن اضافه می کنیم سپس دارچین و جوز را به ترکیب اضافه می کنیم. همه مواد باید کاملا با هم ترکیب شوند.

همه مواد را داخل پای میریزیم و داخل فر میگذاریم. کیک باید بین 45 دقیقه تا 1 ساعت داخل فر بماند.

بعد از سرد شدن آن را میل کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *