چند غذای خوشمزه و متفاوت با عسل!

استفاده عسل در آشپزی می تواند پخت و پز را بسیار شیوه گر کند. در این مطلب از شهدستان تشجیع شدن شش مورد از توانایی های عسل در آشپزی اشاره باده کنیم.

  1. لعاب عالی برای غذاهای برشته شده
  2. شیرین کننده طبیعی برای چای هلا گرم و نوشیدنی های سرد. به ویژه هنگامی که عسل با طعم های متفاوت داریم.
  3. ایجاد بافت بهتر دره کیک
  4. بیش از حد عالی برای اینکه رطوبت در کیک ماندگار تر شود و تازگی کیک حفظ گردد.
  5. به خاطر لزج بودن عسل، در شکل دادن به دسرهایی مانند شیرینی، پودینگ و کیک به آشپز کمک می کند.
  6. رنگ طلایی لذت بخش به سس، ژله و دیگر دسرها نبیذ دهد.

در ادامه چند غذای خوشمزه با عسل و چند دستر آسان را برایتان شناخت می کنیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه رولت مرغ با عسل

مواد لازم برای رولت مرغ با عسل برای 2 فرد تعداد :

فيله مرغ،  روغن زيتون،  آب پرتقال (ترجيحا آبميوه تازه باشد)، عسل، زردآلو يا آلو قيسی، نمک
غذا با عسل (3)

طرز تهیه 

فيله های پرنده را پس كندن شستن به نمک و يک قاشق سوپخوری روغن زيتون آغشته كرده و در ظرفی دربسته در يخچال به مدت 10دقيقه بگذاريد بمانند تا مزه دار شوند.

با يک قاشق سوپخوری روغن زيتون باقيمانده، كف يک تابه را چرب كرده و فيله ای مزه دار شده را روی آن بگذاريد تا با لولو بسته نیكو مدت 10 دقيقه روی حرارت ملايم بپزند. وقتی فيله ها پختند، نوبت به سس آنها می رسد.

عسل را با آب پرتقال مخلوط كرده، خوب هم بزنيد تا رقيق شود. آلوها يا زردآلوها را همچنین در كنار فيله ها در تابه بگذاريد. نصفه مقدار سس (مخلوط انگبین و آب پرتقال) را روی فيله ها ريخته، در تابه را بگذاريد و با درجه ملايم حدود 10 دقيقه حرارت دهيد.

بعد نفرت و تمایل ازهم رمیدن اين مدت باقیمانده سس را روی فيله نه بريزيد تا مزه عسل و پرتقال به خوبی به خورد فيله ها برود و آنها را مزه‌دار و خوشرنگ كند. بعد از چند دقيقه كه سس ندرت غليظ شد می توانيد گرما را خاموش كرده و فيله نه و زردآلوها را در ظرف مورد نظر ريخته و سرو كنيد.

فوت و فن

زردآلو يا آلو قيسی در فرد زمان پخت تحت و شریف فيله مرغ و رب عسل و تركیبات و مفردات شكل زيبايی به خود می گيرد. البته اگر از كمپوت كه پخته شده و نرم است استفاده می كنيد، می توانيد با پشت چنگال آنها را له كرده و با سس مخلوط كنيد و براي سرو كردن كنار فيله ها بگذاريد.
غذا با عسل (2)

دستور پخت فیله مرغ با  عسل و زردآلو، غذای کم کالری

مواد لازم :

 فيله مرغ بدون استخوان و پوست ( 4 عدد )

گوجه‌فرنگي كنسروشده به جاي آن مي‌توانيد لاف زدن پروردگار گوجه استفاده كنيد ( 2 قاشق غذاخوری )

عسل طبیعی ( 4 قاشق كافه )

روغن گياهي مانند روغن سويا، آفتابگردان و … ( 2 قاشق غذاخوری )

سويا سس ( 1 قاشق غذاخوری )

سركه بالزاميك ( 1 قاشق غذاخوری )

سس خردل ( 1 قاشق غذاخوری)

سس فلفل قرمز موهن (دلخواه) ( 1 قاشق غذاخوری )

نمك جلددار جلد ( به مقدار الزامی )

 

غذا با عسل (5)

دستور پخت :

تمام مواد لازم را به جز فيله‌هاي مرغ، در ظرفي كاملاً مخلوط مي‌كنيم. سپس مقدار بسيار اندكي در حد 4 قاشق غذاخوري آب به آن افزوده، درون ماهي‌تابه ريخته و روي شعلة ملايم حدود 5 دقيقه حرارت مي‌دهيم.

فيله‌هاي مرغ را روي گريل قرار داده و درتمام مدتي كه فيله‌هاگريل مي‌شوند، بايد رب آماده شده فوق را روي آنها بريزيم.

 بهبود رژیم غذایی :

دستور غذايي فوق با عسل عليرغم سادگي و صرفه‌جويي در زمان پخت، بسيار بسيار لذيذ بوده گران طعم خاص و بي‌همتايي دارد. علاوه بر آن كه غذای رژيمي کاملی بوده پروزن كالري بسيار پاييني داراست، فوق‌العاده خوشمزه و دلچسب است. حتماً‌ امتحان كنيد !!!

دستور پخت كيک عسل و دارچين و گردو

مواد ناگزیر :

1-     كره گداز كرده                                175 گرم

2-     شكر قهوه‌اي                                 50 گرم

3-     عسل طبیعی                              250 گرم

 

4-     آرد                                             275 گرم

5-     بیكينگ پودر                                  5/1 قاشق چايخوري

6-     مغشوش زنجفيل و جوز هندي               2 قاشق چايخوري

7-     تخم مرغ                                      2 عدد

8-     شير                                          150 ميلي ليتر

9-     دارچين                                       1 قاشق غذاخوري

10- گردو خرد شده                               150 گرم

 

غذا با عسل (4)

دستور پخت :

كره، شكر و نصفه از عسل طبیعی را در ظرفي مناسب ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا حدي كه شكر و عسل حل شوند ولي مايع به جوش نيايد.

آرد، بیكينگ پودر، زنجفيل و جوز هندي را با هم مخلوط كنيد و در كاسه‌اي الك نماييد. وسط آرد را عمیق كنيد. مايه عسل، تخم مرغ‌ها گلرو شير را به آن بيفزاييد و خوب مخلوط كنيد تا صاف و يكدست شوند. در آخر گردوهاي خرد شده را به مايع اضافه نماييد.

كف قالب را چرب كرده و با كاغذ روغني بپوشانيد. فر را تنافر قبل روشن كنيد تا گرم شود. مايع را درون قالب ريخته و درون فر با دماي 180 درجه سانتي‌گراد براي مدت 1 ساعت قرار دهيد تا سطح كيك طلايي رنگ شود.

نصف ديگر از عسل را با دارچين مخلوط كنيد، پس از خارج كردن كيك از فر، سطح كيك را سوراخهاي كوچكي با خلال ايجاد كنيد و عسل و دارچين را كاملاً درون آنها و روي كيك بريزيد. پس از سرد شدن از قالب سطح كنيد. می توانید روی لحظه را كم عاطفه و عطوف تکه های گردو تزئین نمایید.

 

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *