با عسل و خواص آن آشنا شوید



حقایقی درباره عسل

عسل

عسل چیست؟

تاریخچه عسل

تاریخ انقضاء عسل

مخلص کلام، عسل یک غذای صد در صد خالص و شیرین کننده طبیعی است که بوسیله زنبور تولید شده ودر کندوی عسل تهیه و نگهداری می شود. سالنه یک میلیون تن عسل در سرتاسر جهان تولید می شود.

تاریخچه عسل

اعتقاد بر این است که تاریخچه عسل به حدود ۱۰ تا ۲۰ میلیون سال قبل برمیگردد. کندو داری برای تولید عسل به سال ۷۰۰ قبل از میلاد بر میگردد

در دوران باستان مصریها خروارها عسل را برای هدیه به خدایان رودخانه به آب میریختند، سپاهیان رومی برای مداوای سریعتر زخمها روی آن مقدار زیادی عسل می ریختند و نجیب زادگان قرون وسطی عسل را برای استفاده شخصی خود ذخیره می کردند. گفته میشود که جسد اسکندر کبیر با عسل مومیایی شده است. بخاطر قیمت بالای عسل استفاده از آن در غذاها مخصوص اشراف بود. تاریخ بابلی دارای “واقعیتهای عسل تاریخ بابلی” و همچنین واقعیتهای در مورد خواص و فواید عسل است. عسل غذای لذیذ در خور پادشاهان و ملکه ها بوده است.

زمانی که شکر تصفیه شده از نیشکر تهیه شد، این شیرین کننده ارزان جای عسل را برای مصرف روزانه گرفت و توجه به عسل از آن زمان به بعد روی خواص پزشکی آن متمرکز شد. امروزه عسل با خواص بیشمار آن جای خود را در هر زبان و فرهنگی باز کرده است.

تاریخ انقضاء و نگهداری عسل

عسل یک غذای جادویی است و هیچوقت خراب نمی شود.گزارش شده که باستان شناسان شیشه های عسل ۲۰۰۰ ساله ای را در مقبره های مصرپیدا کرده اند که عسل داخل آن هنوز خوشمزه است.

مردم از فهمیدن این واقعیت که باکتری نمی تواند در عسل رشد کند شگفت زده شده اند. ترکیب شیمیایی منحصر به فرد عسل با آب پایین و سطح اسیدیته نسبتا بالا PHنسبتا پایین (۴.۵-۳.۲) را بوجود می اورد که اجازه رشد باکتری و دیگر ریز ارگانیکها را در داخل خود نمی دهد

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)