با عسل و خواص آن آشنا شوید



مقدار کالری عسل

کالری-عسل

مقدار کالری موجود در عسل چقدر است؟ آیا کالری عسل از شکر بیشتر است؟

یک قاشق سوپخوری عسل ۶۴ کالری و یک قاشق سوپخوری شکر ۴۶ کالری دارد. در حالیکه میزان کالری عسل بیشتر است. اما بدلیل اینکه عسل از شکر شیرینتر است ما کمتر از آن استفاده میکنیم. برای بسیاری از مردم عسل بخاطر وجود ویتامینها و موادمعدنی موجود در آن که به هضم غذا کمک می کند و همچنین خاصیت آنتی اکسیدانی آن که باعث سلامتی می شود یک انتخاب سالمتر است بخاطر داشته باشید که همه کالریها یکسان ساخته نمی شوند؛ یک کالری یک کالری نیست. در واقع یک کربوهیدرات است که بخاطر ویتامینها، املاح معدنی و خاصیت آنتی اکسیدانی آن در روزه داری توصیه می شود.

عسل مانند قند، همه واحدهای اصلی قند- گلوکز و فراکتوز- را داراست. شکر دانه دانه یا ساکاروز دارای فراکتوز وگلوکز به هم چسبیده است. در حالیکه در عسل فراکتوز و گلوکز واحدهای جدا از هم هستند. فراکتوز از گلوکز شیرین تر است و به همین دلیل است که امروزه فراکتوز در بسیاری از فراورده های غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.اگرچه فراکتوز به خوبی گلوکز تبدیل به انرژی نمی شود در نتیجه غذاهای تولید شده فراکتوز دار خیلی راحتر از عسل تبدیل به چاقی می شوند. عسل طبیعی درمعرض گرما و فرایند تولید قرار نمی گیرد حتی عسل پاستوریزه شده یک مرحله تولید را می گذراند که شامل گرما برای جلوگیری از کریستالیزه شدن و فساد تخمیری درهنگام ذخیره آن است. این در حالیست که شکر مراحل مختلف تولید را گذرانده و در نتیجه همه مواد معدنی و طبیعی موجود در نیشکر از بین رفته و ماده ای فاقد کالری بر جای میماند که همچنین فاقد مواد مغذی، ویتامینها و مواد معدنی و آنزیمهای مهم است. به همین دلیل است که به شوخی میتوانیم بگوییم در کشورهای پیشرفته آدمهای چاق زیادی داریم که از سوء تغذیه رنج میبرند.

با حذف شکلات و آبنبات از میزان مصرف قند در رژیم غذاییتان بکاهید اگر نمی توانید جلوی شکمتان را بگیرید شیرینهای طبیعی مانند عسل را جایگزین آن کنید. وعده های غذایی منظم و دارای پروتیین و چربی را بخورید. کربوهیدراتهای پیچیده را که دارای مقدار بالای فیبر قابل حل درآب هستند مانند میوه ها و سبزیجات را مصرف کنید. چربی، پروتئین و فیبر می توانند نوسانات گلوکز خون را متعادل کنند. جدای ازاینکه میزان بالای مصرف شکر و کالری منجر به مرض چاقی می شود بعضی از مردم به قند واکنش نشان میدهند که به آن کم خونی واکنشی گفته شده و علائم آن عبارتند از: بد خلقی، عصبانیت، سردرد،عرق و گیجی که چند ساعت بعد از خوردن غذایی که میزان قند ساده آن بالاست ظاهر می شوند این علائم ناشی از تولید بیش از حد انسولین پانکراس در واکنش به سطح بالای گلوکز خون است.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)